tirsdag den 30. marts 2010

Stof&Stil og inspirende selskab.

Jeg er helt høj efter dagens tur til Stof&stil i Roskilde. Jeg klarede, alt imod mine forventniger, at styre mit højtudviklede shopping talent. Jeg fik hvad jeg havde skrevet ned hjemmefra og kun et enkelt lille symærke udover.


Jeg var afsted med MissDandylion som shoppede amok for os begge. Hold op nogle fede ting der venter hendes kommende tvillinger. Glæder mig til at følge alle de fede fund på hendes blog.

Jeg købte en del lagenlærrede i forskellige farver som skal indgå i et stor tæppe sammen med en fed metervare fra Ikea.

Det blev til 3 slags babyfløjl som allerede er klippet til busker til Buster. Broderierne er et loppefund som skal appliceres på bukserne.



16 nøgler bomuldsgarn blev det også til - man ved jo aldrig hvornår man står og mangler netop de farver :)


Buster og jeg tager på påskeferie et par dage, mens far bliver hjemme og bygger badeværelse. Jeg hungrer efter at komme igang ved symaskinen så må hellere skynde mig lidt mens Buster stadig sover :)
Rigtig god påske til alle i blog-land
Kh Laura

6 kommentarer:

  1. Jeg glemte mønster papir, skal du med tilbage til Roskilde, vi kan lige nå det ;)

    SvarSlet
  2. Jeg er frisk! men tror ikke Buster er med på den :9 Brug dog bagepapir

    SvarSlet
  3. Hej Laura

    Jeg har haft lidt travlt de sidste par dage og har slet ikke fået fortalt dig, at jeg har været inde og kigge herinde hos dig. Hvor er det nogle fine og kreative sager, du har fået hæklet. Jeg er helt vild med dine hæklede is - og så med "papir". Hvor er det godt fundet på ;o) Jeg sender opskrifterne til dig i morgen, så du har dem nok desværre først på lørdag. Meeen, jeg kan se, at du har andre projekter i gang, så du overlever forhåbentlig ;o) Oskar på 3 har i øvrigt lige bestilt en hæklet fuglelort...ha ha, er det ikke herligt? Kh. Lone

    SvarSlet
  4. det var kun for sjov ;) Men har forresten heller ikke mere bagepapir...

    SvarSlet
  5. Hej Lone
    En fuglelort! Super :)
    Ispindene er meget simple at hækle. Jeg smider et par ispinde med i posten og ser med spænding frem til hvad du og oscar siger til overraskelsen :)
    Kh Laura

    SvarSlet
  6. Ej, jeg glæder mig allerede...og vi elsker overraskelser her i huset ;o) Jeg sender dine opskrifter i morgen, så har du dem lørdag. Du viser vel sagerne frem, når du får prøvet dem af?

    God påske ;o)

    Kh. Lone

    SvarSlet