torsdag den 25. marts 2010

Tænk engang...

Tænk engang at jeg allerede har 5 fastlæsere. Det er bare for vildt. Jeg blev helt glad i da jeg loggede på i formiddags, det viste sig vist tydeligt for Buster begyndte at grine helt nede i maven. Han er simpelt hen vidunderlig og der er ikke noget som et skønt babygrin der kan gøre et moderhjerte blødt. Jeg kan skrive side op og side ned om hvor vidunderlig husets yngste er, men det var jo slet ikke ham dette indlæg skulle handle om - men dem her:

En tur i søstrene grene resulterede i en pose ispinde og et hovede fuld af ideer. Isene er hæklet med fastmasker og fyldt ud med pladevat. I bundstykket har jeg sprunget en enkelt maske over og med rå vold tvunget ispinden igennem ( det lyder voldsommere end det i virkeligheden er :))
Planen er at jeg vil sy "ispapir" til dem med velcro i den ene ende. "papiret" skal selvfølgelig dekoreres med isens navn, ingredienser o.s.v.
Men så er det her jeg har brug for lidt udefra kommende ideer. Isene må jo ikke smelte, så jeg skal ha lavet noget der kan agere fryser. Men hvad? En hvid kasse er måske lidt for kedelig.
Har du forslag til flere is der vil gøre sig godt ud i bomuld og hvad kan agere fryser?
Kh Laura

5 kommentarer:

  1. Man kan vel også hækle vaffelis... Mmmm! Daim-vaffel f.eks. Jeg bliver helt lækkersulten.
    Ang. fryser har jeg ikke så mange idéer. Måske en æske med skydelåg i toppen - sådan lidt ligesom de frysere, der er i butikkerne.
    Kh. Malene.

    SvarSlet
  2. Super god ide og så med de små billeder af de forskellige is der er i. Super, den ide vil jeg arbejde videre med.

    SvarSlet
  3. Ej hvor er det en god idé :) Må straks prøve at hækle en is.
    Kh
    Nadia

    SvarSlet
  4. Ej hvor er de skønne, fantastisk ide:-) Glad for at være fast læsere hos dig:-)

    SvarSlet
  5. Lækre is, hvor er de skønne.
    Laura - du er bare super kreativ.

    SvarSlet