mandag den 5. april 2010

Ny bedste ven, Wiinblad, soldater og en chance away.

Nogle skønne påskedage hos oldeforældrene på Læsø er ovre og jeg er blevet en del lopper rigere. SKØNT! Først vil jeg introducere jer for min nye bedste ven, Empiral Knitmaster.




Fandt denne komplette strikkemaskine med div tilbehør på Læsø og fik den til 400 kr. Er helt sindsygt glad for den og glæder mig til at lære at bruge den. Jeg er så heldig at have en sød svigermor som tidligere har været meget flittig ved en strikkemaskine, så hun kan uden tvivl lære mig nogle fif.


Med hjem fra Læsø fik jeg også dette store skønne Wiinblad fad. Fadet har mine bedsteforældre fået til deres sølvbrullyp for 33 år siden (tror jeg det var)hvilket gør det endnu mere specielt i min stødt voksene Wiinblad samling.


Et hurtigt smut forbi den lokale loppe-handler blev idag til to skønne blå Wiinblad vaser og to fantastiske soldater i træ. Soldaterne er jeg helt forelsket i og kan ikke helt finde ud af om Buster må låne dem eller om de skal bag lås i det gamle vitrine.


Sidst får i lige lov at se min del af en chance-away med Frk. Fiil. Lone har sendt mig nogle hækleopskrifter jeg søgte og denne hotdog er på vej til Nordjylland som tak. Håber den falder i god smag.


Kh Laura

5 kommentarer:

  1. jeg kommer og stjæler soldaterne!

    SvarSlet
  2. Nej hold da op - hvor er den bare fantastisk....kan man lokke dig til at lave sådan en og i så fald, hvad koster sagen ;O)

    Mange hisner
    Betina

    SvarSlet
  3. Eeeejjj, Laura. Jeg kom til at kigge forbi her hos dig, inden jeg har modtaget pakken. Hvor er den hotter bare for COOL!!!!

    Jeg havde først set billedet - og ikke teksten - og var HELT solgt med det samme. Jeg nåede også at tænke, om jeg mon kunne finde opskriften i indlæget og SÅ så jeg, at den var til mig. Hvor er den fantastisk. Tusind tusind tak - den bedste byttehandel ever!

    Kan se, du er glad for Bjørn Wiinblad. Jeg fandt for nylig noget stof, der har sådan nogle Bjørn Wiinblad-lignende motiver. Kan du bruge det til noget, så vil jeg gerne sende dig et stykke. Du kan se det inde hos mig. Du kan betragte det som en lille ekstra bonus til vores Change Away :o)

    Kram Lone ;o)

    SvarSlet
  4. dejligt at hører at hotteren falder i god jord :) Opskriften ligger jeg ind i min blog-shop, den skal bare lige skrives ren.
    Vil blive meget glad for et stykke af det fine stof. men mon ikke det koster mig et par syltede agurker fra hæklepinden :)

    SvarSlet