torsdag den 1. juli 2010

I ♥ genbrug

Jeg har netop startet min 8 ugers lange sommerferie. Det er fedt at være studerende!
Hvad starter en ferie bedre end en tur i genbrugen. Jeg fik for 70 kr to lækre pudebetræk i gule og orange nuancer (bytter gerne), 5 Ingelise blade med intakte mønster ark, en mussel dåse,

en broderet løber med skønne dyr fra skoven, en stor pose bamsevat og en fantstiske lille symaskine med intakt kasse. Symaskinen er et super godt fund, den er hel intakt og så virker den. I ♥ gammelt "lort".


Nu jeg er gået på ferie skal der for alvor blogges om alle de mange projekter jeg har igang. Hæklenålen ligger desværre lidt for stille i øjeblikket men jeg har tilgengæld lavet en masse med maling, tapet og lak!

Håber der er flere ude i blogland der har tid til at nyde det fantastiske sommervejr.

Kh Laura

2 kommentarer:

  1. Hej Laura, skønne ting du har fundet :) Ih, altså sikke misundelig man kan blive over andres loppefund, men det er jo nok osse det der gør det så fedt når man så selv finder noget guld :)Jeg vil nu være så fræk at spørge om du måske kunne lokkes til at tage et lidt større billede af fuglen på den broderede løber, og sende det til min mail, så jeg kan hapse mønstret? Jeg samler nemlig på blåmejser i alle afskygninger og jeg er ikke faldet over det fine mønster før! Jeg glæder mig til at følge med i alt dit sommerbloggeri :)
    De bedste hilsner
    Blåmejsen

    SvarSlet
  2. Lækre sager - symaskinen er da fantastisk!!

    SvarSlet