fredag den 23. juli 2010

Jeg har fået MUMIenza

Det er heldivis ikke nogen alvorlig sygdom og jeg lærer nok at leve med det. Når du man er blevet smittet af MUMIenza og der så kommer to lækre billeder med posten, som man har vundet i en Give away, så kan man ikke andet end få det bedre.

De skønne billeder er lavet af Krudtuglensmor og jeg er gennem tosset med dem. Efter at have fået vejledningen til den hæklede Mumi på hendes blog har Mumi og alle hans venner fået en plads i mit hjerte, jeg ser Mumi alle steder.

Blaamejsen delte igår aftes nogle skønne link ud på sin blog. Jeg VIL eje dette fantastiske sengetøj - jeg tror man sover fantstisk i det. Det står nu øverst på min ønskeliste.

Hvad med dig? Er du også blevet smittet?

Kh Laura

10 kommentarer:

  1. Det var dog det skønneste sengetøj!

    SvarSlet
  2. Mumi er bare skøn... Tjek hos mig frk. Sannemand, jeg har fundet et fantastisk link til Mumi-goodies blandt andet fantastisk stof..

    SvarSlet
  3. Yes uhelbredeligt smittet :) en kronisk lidelse kunne man sige :) dejligt at du er vild med malerierne!!

    SvarSlet
  4. Jeg er også ramt hårdt for tiden! Meget hårdt! Hækleopskriften har bestemt gjort det hele værre! :) Knap er man færdig med den første, før nummer to ønskes begyndt! Fantastiske billeder! Jeg ved, at der snarligt ankommer to på adressen! Herlig give away Christina!

    Sengetøjet er fantastisk! Så kan man ligge der og drømme søde Mumi-drømme. Drømme sig en tur til Mumidalen i Åbo. Ih hvor vil jeg gerne et smut forbi, eventuelt tømme deres deciderede Mumi-shop! Mumi, Mumi, Mumi!

    SvarSlet
  5. åhhhhhhhhh!
    DET var flott sengetøy det!!!! we love Mumi!!!

    SvarSlet
  6. Hold op noget fin sengetøj! Og jeg er vild med de Mumi-ting du har hæklet. Jeg er jo bidt af en gal mumitrold ;)

    Har du tilfældigvis linket liggende til sengetøjet? Linket virker nemlig ikke mere. Øv bøv.

    SvarSlet
    Svar
    1. Kunne også godt bruge linket!:)

      Slet
  7. I have to thank you for the efforts you have put in penning this blog. I really hope to view the same high-grade content by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my very own blog now
    경마사이트
    경마

    SvarSlet