mandag den 16. august 2010

Weekéndens lopper og hæklet håndmad.

Sarah og jeg satte igår livet på spil for gode loppefund. Vi var flere steder men det var hos manden med de 1001 kældre det for alvor blev farligt. Vi blev nærmest angrebet af diverse dyr, både døde og levende, vi måtte bryde enorme forhindringer, klatre på stejle kanter, kravle på alle fire og meget mere. Men vi tog det med et smil og havde en fantastisk morsom dag. Vi fik begge nogle skønne fund med hjem. Vi brugte alt i alt ca 300 kr og fik fyldt bilen. Skønt!
Jeg fik bla en Ira dåse i perfekt stand, træstager (skal sprayes), små lækre kageforme til et kommende hækle projekt og et skønt apotekerskab.

Efter en skøn dag med Sarah gik jeg omkuld på sofen efter Buster var blevet puttet. Det blev ikke til meget hækling men jeg fik da færdig gjort en håndmad med rullepølse.

Jeg kan faktisk slet ikke lide rullepølse, men denne udgave elsker jeg.

Kh Laura

3 kommentarer:

  1. Det er endda den økologiske uden nitrit du har hæklet ;O)))))Alle dine skønne hæklerier får mig til at overveje, om vi skal have et legekøkken igen her i huset, selvom min datter snart fylder 11 år og yngste søn er 5 år.
    Hilsen Charlotte

    SvarSlet
  2. Hej Laura. Jaaa, jeg bytter gerne min burger med noget af dit. Hvad med en filur og en isbjørn? Så prøver jeg også at lave fritter til ;)

    SvarSlet
  3. Hej Laura!
    Sikke en masse fine ting, du laver!
    Og hvor er denne rullepølse, dog bare godt lavet.
    Jeg har selv været i gang med rugbrødsmadder, men min fantasi rækkede ikke lige til rullepølse.... :-)
    Rigtig godt lavet!
    Hilsen Mette

    SvarSlet