søndag den 24. oktober 2010

God søndag

Først et stort tak for alle de opmuntrene beskeder i mit tidligere indlæg. Jeg har talt endnu engang med min bank og det ser ud som om at jeg får alle mine penge igen, inkl de renter der ellers bliver trukket når kontoen står i minus. Så der er fint - men hvornår? jeg kan slet ikke have at min konto står i minus, det gør den aldrig. Jeg krydser fingre for at sagen kan afsluttes hurtigst muligt.

Jeg sidder i skrivende stund og forsøger at koncentrere mig om et billedkunst projekt jeg er igang med på sem. Det er bare som om sofaen, varm the og en god bog er i højere kurs. Men projektet skal afleveres i næste uge så må hellere give den en skalde - den hæklede lyskurv går det heller ikke super med, den vil ikke rigtig hækle sig selv. Nå! men jeg når det nok.

Jeg vil meget gerne lave nogle ting og mit design om på bloggen. Jeg er bare SLET ikke computer kvik selv. Hvor finder man en til at hjælpe sig?

Rigtig god regnvejrs søndag.

kh Laura

3 kommentarer:

  1. Lyder rigtig godt med din bank.. men kan godt forstå du siger hvornår, for sådan noget ja det skal bare væk hurtigt.. hader også minus i banken eller havde lånt penge af folk, jeg har så dårlig samvittighed lige indtil de er betalt tilbage...
    God fornøjelse med projektet og hav en rigtig god søndag
    KH Micha

    SvarSlet
  2. Hej, godt at du får pengene tilbage. Jeg ved ikke lige noget om det med hjælp til det grafiske på bloggen til at fungere. Vil faktisk også gerne selv ændre noget på min, men det lykkes ikke rigtigt når jeg prøver - blandt andet at have et foto som baggrund for oven. Nå, men jeg holder øje med din og ser om der sker noget :-)

    Men faktisk vil jeg lige høre dig om noget, nu hvor jeg ser du har gang i en perleplademand! Jeg er ret ny i perlepladekunst (kunst???) og har svært ved at få mine projekter til at hænge sammen i længere tid. Jeg stryger selvfølgelig som en gal med bagepapir. Meeen efter et stykke tid falder der en perle af hist og pist og det går jo ikke, har du et trick?

    SvarSlet
  3. Hej Laura
    Øv hvor er det træls med din konto. Jeg har selv oplevet ligende for et par år siden. Og det endte også med at da jeg på tro og love skrev under på at det ikke var mig som havde hævet penge i Marokko mens jeg var i Tyrkiet - fik pengene tilbage på kontoen! Og synes altså ikke der gik så lang tid før jeg fik pengene igen. Håber snart det går i orden igen.
    Mvh Pia

    SvarSlet