mandag den 15. november 2010

Reolen

Efter at have vist dette billede har jeg fået mange kommentar på reolen omkring døren. Så efter som jeg pt ikke har de store kreative produktioner at vise frem får I her historien om dens tilblivelse.Kæresten og jeg købte for et par år siden et gammelt hus - et hus med mange muligheder for at vi kunne sætte vores eget præ.
Huset har et værelse med udgang til køkkenet og stuen. Jeg har altid drømt om en stor bogreol omkring en fransk dobbelt dør. Handy som min kæreste er så han ingen problemer idet.
Værelset så tidligere sådan ud.

"Vi murer da bare en overligger ind og skærer et større hul" sagde kæresten. Ok, det gør vi BARE.
Men han havde ret og efter hård arbejde havde jeg min elskede reol.
Planen var han min kæreste selv ville snedkerere en reol som passede helt perfekt men efter en tur i Ikea blev planen lavet om.
Reolen er bygget op af 6 elemter fra Billy reolsystem fra Ikea.
Sat på en hjemmelavet sokkel og afslyttet med pyntelister. Jeg er super glad for reolen og ikke mindst den store dobbelt dør.

Billederne er et par år gamle men de giver en meget god ide om hvordan reolen ser ud live. (det blå i døren er malertape)
Har I noget i hjemmet i sætter særlig stor pris på? så tag og vis det frem.
KH Laura









12 kommentarer:

  1. Virkelig flot og godt gjort af jer (din kæreste:-)). Jeg ville aldrig have gættet at før og efter billederne er fra det samme hus.

    SvarSlet
  2. super fed og ret misundelig.... har desværrre ikke selv liiige et sted hvor så lækker en sag kan komme til sin ret...... men flot er den :) og forøvrigt også din hjerteranke :)
    - som Mie ville jeg aldrig ha´gættet at det var billeder fra samme hus :)
    kh

    SvarSlet
  3. Så fint - og sjovt at se forvandlingen :)

    Kh. Mirjam

    SvarSlet
  4. Så flott!!! har tenkt tanken på å få en sånn reol rundt døren i soverommet. Kjempefint!!!

    Marit

    SvarSlet
  5. Sikke en flot forandring.

    Og lidt sjovt at se de gamle skydedør I havde i huset. Sådan en havde vi også i huset, da vi købte den for 11 år siden. Og vi har også erstattet den med en fransk dør.

    SvarSlet
  6. den bog reol du har er også super lækker :) og jeg sad og kikket rundt i mit rækkehus .. hvor mon en der ligner din reol kunne være ,også jeg har dobbelte døre ud til en ud-stue ... jeg skal lige tale med manden min :)

    SvarSlet
  7. hvad skulle vi alle gøre uden din kære kæreste :)

    SvarSlet
  8. Wow, hvor ser det godt ud! Og sjovt at se før-billederne.. Sikke en forvandling :)

    SvarSlet
  9. Det er bare den lækreste reol! Jeg drømmer også om sådan en kæmpe indbygget reol, der giver lidt biblioteksstemning:)

    SvarSlet
  10. Mega fedt!! Super flot arbejde, er helt vild med de indbyggede reoler :-)

    SvarSlet
  11. Den er bare flot og passer som fod i hose til den væg. Den ser ud som om den altid har været der.

    SvarSlet
  12. Det er vel nok en flot reol - vildt inspirerende. Jeg flytter ny lejlighed, og vil helt sikkert lure dine tricks af, og bygge en tilsvarende :-) Kan du fortælle, hvilke moduler af Billy reolerne I købte? Er det 6 alm. reoler, eller også overhylder?
    På forhånd tak,
    Venligst Janni

    SvarSlet