torsdag den 28. april 2011

En klagesang

Jeg burde sidde og være fokuseret på min BA opgave som skal afleveres den 10. maj kl 11.00. Men teori og skole hænger mig langt ud af halsen (tilgiv mig min ærlighed). Jeg syntes absolut ikke det er nogen fornøjelse og føler faktisk det er en sur sur pligt.
Mit hoved er et helt andet sted end det burde. Mine tanker er fyldt med kreative impulser, finurlige produkter og tredimisionelle billeder. Jeg har svært ved at holde fokus, men SKAL!!!!!

Jeg har slet ikke noget der kommer i nærheden af nok varer til Forårsmarkedet i Odense om en uges tid.

Dårlig energi omkring opgaven + forsøget på at lade det kreative ligge for at holde fokus = jeg får ikke lavet noget som helst! Hverken det ene eller det andet!

ØV. - Laura

11 kommentarer:

  1. Øv! Kan godt nikke genkendende til dine tanker. Hvis man laver ting til markedet, har man dårlig samvittighed over, at man ikke skriver opgave og omvendt. Sådan er det vist at være studerende - evig dårlig samvittighed.
    Men fedt billede!

    SvarSlet
  2. Uh ha ja, det kender jeg godt :( Men min nye politik er, at så må jeg gerne lave noget kreativt, for der igennem finder jeg energi til det sure :)

    SvarSlet
  3. Don't I know it! Burde skrive, burde læse op til eksamen, burde gøre rent, burde, burde, burde....Men jeg bør jo også have lidt at fylde min bod med, ellers giver det ikke meget mening at stå og flagre bag et bord. Det dulmer jeg min dårlige samvittighed med ;) (og jeg har på ingen måde varer nok, så det er vi i det mindste 2 om...)

    SvarSlet
  4. Haha Du er så sød. Jeg har for et par dage siden lavet et indlæg nogenlunde magen til! Så jeg føler ikke bare med dig, jeg ER samme sted som dig! Du kan evt. læse det, hvis du trænger til ikke at føle dig alene :)

    http://blomstertankerogoreringe.blogspot.com/2011/04/sidste-krampetrkninger.html

    SvarSlet
  5. hehe! Kender det alt alt for godt. Er lige gået ind i eksamensperiode og har 5 (gisp) eksamner forud! Jeg får altid en ustyrlig lyst til at læse blade, sy eller kreere så snart der melder sig læsning og opgaver på banen. Indtil videre er det blevet til 9 sy/krea-blade lånt på biblo, og et bord lavet af mosaikfliser som bliver næste projekt. Og hvad burde jeg lave? alt andet!
    Held og lykke med bacheloren :)

    SvarSlet
  6. Der er mange der har det ligesom du i denne tid...talte for lidt siden med min ene datter, der havde det på akkurat samme måde...Held og lykke med skidtet!

    SvarSlet
  7. Kender det! Kender det alt for godt... er mega kreativ og inspireret i øjeblikket og hæklenålen er nærmest glødende.... har dog ikke en opgave der skal skrives men masser af andre ting man BURDE gøre... men det må vente, har hengivet mig til processen....
    Men du kommer igennem med din BA.. Det er jeg sikker på (Krydser Tæer, bruger jo hænderne ;-))

    SvarSlet
  8. Hej Laura
    Uha om jeg kender til det (og føler med dig æv). Da jeg studerede (samtidig med børn) prøvede jeg følgende:

    1 times studie - 1 times "fri" = kreativt, leg og nusse børn, husarbejde, have, mand osv. Jeg ved godt du hele tiden skal springe fra det ene til det andet men prøv alligevel det fungerede perfekt for mig :-) Jeg tror det har noget at gøre med fokus og du er meget mere effektiv når der studeres fordi det er på tid hvis du forstår :-)

    Ses om en uge!!!

    Knus

    SvarSlet
  9. PS. Du skal selvfølgelig veksle hele dagen igennem med en time (eller hvad du synes passer for dig) af det ene og det andet...:-)

    SvarSlet
  10. Helt ærligt, det lyder da også bare røvkedeligt med den opgave. Det bliver da bare så fedt at få den ud af verdenen!

    God energi herfra!
    Kh Rikke

    SvarSlet
  11. Jeg kender vildt godt den følelse. Man er splittet imellem "har lyst til" og burde :(

    Håber at det hele går op i en højere enhed og at både opgaven får det den skal have og din kreative side også får lov at lege lidt :)

    Rigtigt fint billede!

    Kh. Mirjam

    SvarSlet