tirsdag den 26. juli 2011

Ø lopper

 Netop hjemvendt fra ferie på Læsø med bilen proppet med genbrugs guf.
Jeg er kommet på Læsø de sidste 26 år (flere gange om året) og syntes efterhånden jeg har set hvad der er at se! MEN på Læsø er der altid genbrugs guf at finde, så der er en ren fornøjelse at holde ferie på øen.
Favoritten i denne omgang er den blå liggestol. Stolen er i perfekt stand og klunset fra jerncontaineren på genbrugpladsen. Ja ja, det ved jeg godt man ikke må men nu er det sådan at der på Læsø står en container kun til Genbrugs Guld, altså en container hvor man kan stille ting andre måske kan bruge. Stolen er godt nok ikke fra den container, men den skulle altså reddes.
Lige en teaser! Kassen med sponsorgaver vokser stød, det er helt vildt hvad vi efterhånden har fået samlet sammen til vores BlogPicnic.
Det går også strygende med tilmeldingerne men vi håber selvfølgelig at se mange flere glade mennesker - så hvis ikke du skal noget den 13. august synes jeg du skal sende mig en mail (lindersverden@hotmail.com) og melde dig til.

Kh Laura

6 kommentarer:

  1. Sikke en masse fine genbrugsting du har fundet - og hvem i alverden vil smide sådan en skøn liggestol ud - altså... :)

    SvarSlet
  2. Send mig fluks til Læsø, jeg ha de sager ... Er i rimelig grad misundelig på liggestolen og den fine rød/turkise dåse, wau wau!

    SvarSlet
  3. Sikke nogle lækre Læsø sager, gode køb! Overvejer stærkt at melde mig til blogtræf :) Knus

    SvarSlet
  4. Fantastiske fund! Jeg ville gerne med til picnic, men der er lang og dyr vej fra Århus...

    SvarSlet
  5. Lækre sager du har fundet, er også vild med stolen, måske man skulle overveje Læsø engang.

    SvarSlet
  6. Wauw! Nu har jeg været på Læsø en del gange, og jeg er aldrig stødt på den guld container. Det er da for dårligt. Fed liggestol!

    SvarSlet