torsdag den 17. november 2011

Vintage ræv på nye klær

Kommer du fordi Horsens, Torvet 6 i denne weekend og møder du én med denne vintage ræv om halsen. Ja, så er det såmen bare mig.

Jeg har pakket pølsevognen og drager mod det mørke Jylland i morgen tidlig. Udover div hæklerier har jeg denne gang også MØNSTERET TIL MIN FOXY-SHIRT med på markedet.
Jeps, du kan også blive den lykkelige indehaver af din helt egen FOXY-SHIRT for den nette sum af 40 kr. 40 kr for mønster og vejledning - det er skisme billigt.

Har du ikke mulighed for at komme forbi Horsens i weekenden lover jeg at sætte resterne til salg her på bloggen.

Kh Laura

9 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Ja det er jo ikke pænt at ønske, at du har noget til overs fra markedet. Men skulle der være en opskrift på en ræv til overs, ja så vil det glæde mig! Så er jeg gerne aftager mod betaling!! (o:

    God weekendtur med pølsevognen!!

    SvarSlet
  3. Og hvor er den FED. God fundet på!!! Og så må du ha et forrygende marked!

    SvarSlet
  4. Håber du får en rigtig god weekend i Horsens - med et kanon salg af dine skønne ting.

    Knus fra os på Lolland

    SvarSlet
  5. Jeg ønsker dig et forrygende marked - håber nu der bliver et tilbage til mig :) Kan man bestille? Ellers kunne du måske lave et par ekstra :)

    SvarSlet
  6. uhh nu glæder jeg mig endnu mere til marked, har lurret med på din blok for at se om du har fået lavet et mønster på din skønne ræv :)

    SvarSlet
  7. Jeg kommer og vil så gerne hilse på dig. Måske du kan reservere en med mit navn på, så SKAL jeg nemlig give mig til kende :)

    SvarSlet