søndag den 31. juli 2011

Hemmelige hæklerier

Jeg har holdt noget hemmeligt for jer!
En sød blogger kontaktede mig for at spørge om jeg ville hækle en vred My til en anden sød blogger. 
Historien er den at den anden søde blogger de sidste mange måneder har været gravid med en lille pige som under graviditeten er blevet kaldt My. 

Nu er det lille pigebarn kommet til verden og jeg har fået grønt lys til at vise den hæklede hemmelighed frem.

Den hæklede My måler ca 30 cm og er godt vred.
Til jer der skriver og spørger efter vejledningen: det behøver I ikke, hun er 100% frihæklet.

Kh Laura

fredag den 29. juli 2011

Se, dét var meget bedre

Det gule er sat ud af spil og erstattet med denne skønhed. Et gammel slidt teaktræs skab har fået maling og det skønne grafiske tapet fra Ferm Living.
Jeg er rigtig glad for resultatet. Dét er meget mere mig!
Den lille røde skammel er en af de mange ting der kom med hjem fra Læsø. Den er blot blevet vasket og efterfølgende tapseret med mit absolut farvorit tapet - ja, jeg har altså noget med de små søde mænd i uniformer.

God weekend

Kh Laura

onsdag den 27. juli 2011

Det var ikke det jeg mente med gult!


Jeg har fået dette store fantastiske skab forærene og havde en forestilling om at male det i en varm gul farve og tapsere det indvendigt. Malingen blev købt og ferm livings grafiske tapet, som i kan ane på den ene hylde, blev bestilt. Men ak, det var ikke det jeg mente med gult!
Farve-manden må have misforstået mig. Det måtte absolut IKKE være pastel gult, og hvad blev det! ØV!
 Jeg kan slet ikke forlig mig med farven og overvejer heftigt at skille mig af med skabet igen! Øv, hvor har jeg brugt meget tid (og penge) men det er ikke nok til at jeg kan lære at elske det. Jeg har opgivet kampen.
Ja, jeg kan bare male det om igen. Men det er som om det aldrig helt bliver det samme fantastiske skab igen, det lyder måske fjollet men sådan er det nu en gang. ØV!
Står du og mangler et stor pastel gult skab? Så sig endelig til.
Madpakken her er på vej, med posten, til en lille lyshåret pige. Jeg håber madpakken kan invitere til meget god leg. Om ikke andet har æggeblommen da den helt rigtige gule farve.

Kh Laura

Picnic Teaser

Posten har haft travlt den sidste tid, det vælter i øjeblikket ind med smækre sponsorgaver til blogpicnicen.
Her er et lille udpluk af nogle af de lækkerier I kan vente jer  i goodiebags og tombola.










Der er stadig plads til mange flere - skal du med? Tilmelding sker til lindersverden@hotmail.com

Håber vi ses

Kh Laura og Sarah

tirsdag den 26. juli 2011

Ø lopper

 Netop hjemvendt fra ferie på Læsø med bilen proppet med genbrugs guf.
Jeg er kommet på Læsø de sidste 26 år (flere gange om året) og syntes efterhånden jeg har set hvad der er at se! MEN på Læsø er der altid genbrugs guf at finde, så der er en ren fornøjelse at holde ferie på øen.
Favoritten i denne omgang er den blå liggestol. Stolen er i perfekt stand og klunset fra jerncontaineren på genbrugpladsen. Ja ja, det ved jeg godt man ikke må men nu er det sådan at der på Læsø står en container kun til Genbrugs Guld, altså en container hvor man kan stille ting andre måske kan bruge. Stolen er godt nok ikke fra den container, men den skulle altså reddes.
Lige en teaser! Kassen med sponsorgaver vokser stød, det er helt vildt hvad vi efterhånden har fået samlet sammen til vores BlogPicnic.
Det går også strygende med tilmeldingerne men vi håber selvfølgelig at se mange flere glade mennesker - så hvis ikke du skal noget den 13. august synes jeg du skal sende mig en mail (lindersverden@hotmail.com) og melde dig til.

Kh Laura

torsdag den 21. juli 2011

Ferie!


Vi seS på den anden side.

fredag den 15. juli 2011

Status

 Jeg får ikke hæklet så meget som jeg gerne ville, men lidt bliver det da til. Denne smølfe-rangel har klokke i hovedet så den rigtig kan bimle og skabe glæde hos en lille gut.

Tilmeldingerne til blogtræf strømmer løbende ind - det er fantastisk med god opbakning.
Mange bloggere har gjort opmærksom på at de syntes der er langt til Køng - men........ Se lige hvor nogle af de tilmeldte kommer fra. skal du så med alligevel? Send mig en mail :)
God weekend

Kh Laura

tirsdag den 12. juli 2011

Vil du være sponsor?

Hvis du kunne tænke dig at gøre mere opmærksom på din blog, hjemmeside eller design, er det måske dig der skal sponsorere goodies til goodiebags og/ eller en større gevinst til vores tombola hvor hele overskudet går til et godt formål.
Alle sponsorgaverne vil blive vist frem her på bloggen og hos Kundikkedarer (og mon ikke alle gæsterne viser deres gaver frem) så der vil være rig mulighed for reklame. Skriv mig en mail hvis det kunne have interesse.

Det går strygende med tilmeldingerne til blogpicnicen - men vi håber selvfølgelig på at se mange flere ansigter :)

Lige her til sidst har jeg et spørgsmål: Hvis man har en netshop, men kun sponsorer gaver i nærområdet, hvor ligger dette nærområde så? :)

Jeg er helt pjattet med at arrangere og at det tyder på en succes gør det meget sjovere.

Kh Laura

Så kan det godt blive jul




Årets kirsebærsovs er i hus

Kh Laura

søndag den 10. juli 2011

Kom glad:)


Her sidder vi i aftensolen, og planlægger årets fedeste og mest gennemførte blogpicnic på sjælland. Vi har skaffet de fedeste sponsorgaver i form af goodie bags og gevinster til vores tombola. Hele overskudet går til et godt formål. Vi er høje af spænding og forventninger. Tilmelding sker til lindersverden @hotmail.com. Kom glad!

Vær beredt!

Det kunne jo blive regnvejr.


Kh Laura

Blogtræf hos mig :)

Sarah med bloggen Kun Dikkedarer og jeg har slået pjalterne sammen og arbejder på at gøre en lørdag i august til noget helt særlig. En lørdag i godt selskab, med god kaffe, god kage, gode ideer og god energi.
Jeg håber at opbakningen er der og at I har lyst til at besøge mig.

fredag den 8. juli 2011

Butik Mischa # 2

Jeg har endnu engang været forbi Butik Mischa og må endnu engang konstatere at jeg bliver helt høj af alle de fantastiske sager.



I næste uge er der festuge i Vordingborg og Mischa er som altid med på noderne.
Så hvis I mangler en sommerferie-aktivitet i næste uge kan jeg klar anbefale en tur til Vordingborg og et besøg i butik Mischa.

God weekend

Kh Laura

torsdag den 7. juli 2011

Tema-hækling og bøger der søger nyt hjem

Jeg har vist fået is på hjernen.

 Kan du bedst lide softice i vaffel eller i bæger?

Jeg er gået i gang med den helt store oprydning her hjemme og fandt ud af at jeg havde gengangere af disse to bøger. Jeg har faktisk 3 af den der hedder SY SELV fritidstøj, så jeg har to af dem der søger et nyt hjem + den der én af dem der hedder SY SELV personlig stil.
Kunne du tænke dig bøgerne eller bare én af dem så send mig en mail.


Kh Laura

tirsdag den 5. juli 2011

Patchwork

 Stærkt inspireret af Æbleblomst mange fantastiske tæpper har jeg møjsommeligt siddet og syet dette tæppe i hånden. Tæppet er syet i 6 kanter og jeg har forsøgt at skabe en regnbue-effekt i farvevalget.
 Alle sekskanterne er forskellige og mange af dem har jeg byttet mig til eller fået af en håndfuld dejlige bloggere.
Det er ikke sidste gang jeg vælger at sy sådan et projekt i hånden. Det er fantastiskt meditativt og jeg er allerede igang med et nyt patchwork projekt.

Jeg har fået en del kommentar der lyder at tæppet er meget "piget". Men det syntes jeg absolut ikke - i mine øjne er det skønt og uni-sexet.
Hvad syntes du?

Kh Laura

mandag den 4. juli 2011

Sommer-Give-Away

Det er tid til en ny Give Away fra min hånd.

Jeg udlodder i denne omgang én gammeldaws med tre valgfri kugler, flødebolle, skum og møg.




Reglerne er som følgende:


1 lod - skriv en kommentar

2 lodder - skriv en kommentar + fast læser

3 lodder - skriv en kommentar + fast læser + link fra egen blog (lån gerne billedet)

Håber i er is hungrende :)
Vinderen bliver fundet den 8. august.

Kh Laura

fredag den 1. juli 2011

Muffin Mester

Den æblegrønne Kitschen Aid og jeg har en mission i dag. Vi skal bage 75 chokolademuffins til min mormors store fest imorgen. Nøj, nogle kaloriebomber, I kan tro de er gode.

125 gram smør


125 gram sukker

2 æg

2 spiseskefulde mælk

100 gram mel

1 teskefuld bagepulver

2 spiseskefulde kakao

Varm ovnen i 190 grader. Pisk smør og sukker sammen, til blandingen er let og luftig. Tilsæt æg og mælk. Sigt mel, bagepulver og kakao ned i blandingen. Pisk til dejen er jævn. Del dejen i muffinsform og bag på midterste rille, til kagerne er faste i midten, eller cirka 12-15 minutter. Køl kagerne af og pynt dem efter eget ønske.



 
Måske I skal bage en lille kage i anlednignen af weekenden?

God weekend

Kh Laura