søndag den 8. april 2012

Sonja eller Susanne?

Jeg har været på loppetur idag. Jeg var væk hjemmefra ca. 45 min og kom hjem med mine bedste (og billigste) fund længe. FEDT! Jeg skal nok vise det hele frem, men først i morgen.
 Jeg fik bl.a. lidt nyt til min Susanne samling. Susanne er en af pigerne fra Aluminia familien og hun er glaseret i den skønneste gule farve.
 Susannes søster Sonja  er meget populær i øjeblikket, hun er også vældig fin med sin dueblå farve men min kærlighed til Susanne er størst.
 Hvad med dig? Er du til Sonja eller Susanne?

KH Laura

14 kommentarer:

  1. Jeg synes at sommergule Susanne er så fin :-)

    SvarSlet
  2. De er begge skønne. Jeg samler selv på alle Aluminia stellene i den forstand at have en lille smule af hvert. For jeg synes de er så fine når man kombinerer dem.

    SvarSlet
  3. Hej jeg syntes begge stel fra Aluminia er rigtig fine. de er sådannet rigtig sommer glade. ha en dejlig aften

    SvarSlet
  4. Jeg ville vælge af blande Sonja og Susanne - Sonsanne måske ;-)

    SvarSlet
  5. Jeg har deres søster Corinna, en flot støvet grøn, men jeg kan nu også godt lide Susanne :) Susanne til frokost, Sonja til kaffe og Corinna til aftensmad - det er da en god kombi :)

    SvarSlet
  6. Susanne! Min farmor havde rigtig mange dele i Susanne-serien. Min forældre overtog det og har nu afleveret det til genbrug - ikke ligefrem den klogeste beslutning...

    SvarSlet
  7. Sonja! - Som jeg har en pæn samling af. Men jeg har også en enkelt Susanne som jeg synes passer fint til Sonja.
    Hi - jeg kunne sagtens samle på begge stel

    SvarSlet
  8. Elsker begge - Sonja og Susanne. Men vidste slet ikke at Susanne fandtes, så tak for det :-) Nu ved jeg hvad jeg skal kigge efter.

    SvarSlet
  9. Jeg er mest glad for Sonja, for jeg elsker lyseblå. Dog er jeg som flere andre her begyndt at blande lidt. I nit sommerhus har jeg Poul, som også bare er så smukt og enkelt. Jeg er begyndt at bruge de mindre fade til tallerkener, da det er svært at få fat i de store flade tallerkener til disse gamle stel. Det ser rigtig godt ud, når man anretter på ovale tallerkener, synes jeg.
    Fin blog du har. Jeg melder mig som fast læser :-)
    Kate

    SvarSlet
  10. Vi har samlet Sonja i 12 år, men der ryger tit en tallerken, når man har 3 børn, og så er Sonja-priserne blevet dyrere de sidste par år, så vi er også begyndt at mixe og idag på loppemarked, købte jeg en del Valdemar-sager, så nu blander vi det hele sammen...

    SvarSlet
  11. Jeg har ingen af delene,men kan lide både Sonja og Susanne. MEN på den lokale genbrugsbutik har de lige nu Sonja. Der er mange alm. tallerkener og middagstallerkener, og et stort fad (som jeg tænker på at købe..) til kr.40,-. Kan ikke huske hvad de tallerener koster (tror det var 30,- pr stk.?), men måske er der nogle der ved hvad de koster som nye? Det skal så siges at alle tallerkener desværre er krakkelered i glasuren... :-/

    Rakel

    SvarSlet
  12. Sikke en smuk gul farve. Jeg har fået et gult crush, og det har varet længe nu..

    SvarSlet
  13. Susanne har en skøn gul farve, men jeg er mere til Sonja, som jeg har samlet lidt på i mange år. Tror egentlig at noget af det jeg bedre kan lide ved Sonja er at det er fuldt farvet bortset fra den tynde hvide kant yderst - og så farven, som jo er ren pastel. Men Susanne er også skønt.

    Når jeg skriver, at jeg samler lidt betyder det at målet ikke er et fuldt stel, men mere bare en stabel middags- og frokosttallerkener samt et par andre dele, da jeg har en enorm samling af alt muligt forskelligt porcelæn, der ikke tillader alt for mange yderligere indkøb.

    Kh. Mirjam

    SvarSlet