søndag den 14. juli 2013

Bertas fest #3

Jeg nyder selv at komme som gæst hos andre som tænker på mine unger så jeg havde lavet som lykkeposer til festens yngste deltagere. Ikke noget vild, men en lille erkendelighed som mange af børnene havde stor glæde af.
Goderne var pakket i fine papirsposer købt hos MyDailyJunk

I poserne var sæbebobler, en slikkepind, en frugtstang, farver og klistermærker sponsoreret af KrudtuglensMor.
Jeg havde printet en stor stak billeder ud til farvelægning.
Lykkeposerne var et hit og det er bestemt ikke sidste gang jeg kan finde på at gøre det.

søndag den 7. juli 2013

Bertas (dåbs)fest #2

Festen for Berta blev holdt hjemme . Det var, som vi bedst kan lide det, meget uformelt med telt i haven.
Jeg havde gået og hygget med med at pynte op og det endte ud i en hel regnbue-tema-fest :) 
Serviet holder fra Ikea og vimpelranker fra Tiger
Pap sugerør pyntet med små skyer

Regnbue lavet af satinbånd fra Søstrene Grene

mandag den 1. juli 2013

Bertas (dåbs)fest #1

Vores smukke lille Berta er nu 4 mdr gammel og skulle døbes den 23. juni. Det har været noget af et arbejde at få stablet den dåb på benene.
Jeg har selv arbejdet ved V.Egesborg kirke og det var vores store ønske at få hende døbt i den kirke ligesom hendes storebror, men da der er en præst til 4 kirker i det sogn var det ikke muligt at finde en dato hvor både præst og familien kunne. Altså kunne det ikke blive i V.Egesborg kirke.
Vi bor med en smuk udsigt over marker og Køng Kirke så jeg forsøgte at lave en aftale med præsten der, efter nogle emails frem og tilbage lykkedes det os at finde en løsning og jeg var evig glad.Jeg sendte de førstee indbydelser afsted, MEN da præsten så skulle registrere Bertas med cpr-nr går det op for præsten i Køng Kirke at der er noget helt galt, ham er nemlig præst ved Køng Kirke på Fyn og ikke den smukke gule kirke som vi er naboer til! På daværende tidspunkt synes jeg SLET ikke det var sjovt men har efterfølgende grint rigtig meget af min bommert :)
Maden var bestil, de første mennesker indbudt men vi havde ingen steder at få Berta døbt. Jeg kontaktede straks den "rigtige" præst og vi kunne få en dåb samme dag men kl 9.00. Det er bare alt for tidligt når gæsterne kommer langvejsfra og maden skulle bestå af helstegt vilsvin.
Præsten foreslog at vi kørte til Svinø Kirke som ligger 10 min kørsel fra vores hjem og det takkede vi ja tak til.
Jeg var ikke fuldt tilfreds med kirken men vi sendte de sidste indbydelser afsted og forberedte det sidste til festen til ære for Berta.
Indbydelserne så sådan ud. De er HER fra

Jeg er et rigtigt detalje mennesker og dåben med regnbuetema var nøje planlagt og vi var klar til dagen.
Men en uge før dåben bliver Betas gudmor alvorligt syg og indlagt, men hun og hospitalets læger var opsatte på at hun skulle afsted ugen efter. Vi stank en finger i jorden og holdte os til planen om dåben i Svinø Kirke den 23.juni.
D. 22. juni blev jeg ringet op af Gudmoderen som fortalte at hendes situation var forværret og at hun ikke kunne tage afsted fra sygehuset som planlagt.

Det korte af det lange er at Berta ikke er blevet døbt endnu, vi venter til hendes Gudmor er helt på toppen og klar til at bære hende op af kirkegulvet.
Alt til festen var forberedt og maden klar så vi valgte at holde festen på trods af den manglende dåb - men hvem siger også at man skal døbes først og ikke omvendt :)

Hvem ved måske bliver hun døbt i V.Egesborg Kirke :)

Kh Laura