fredag den 23. juli 2010

Jeg har fået MUMIenza

Det er heldivis ikke nogen alvorlig sygdom og jeg lærer nok at leve med det. Når du man er blevet smittet af MUMIenza og der så kommer to lækre billeder med posten, som man har vundet i en Give away, så kan man ikke andet end få det bedre.

De skønne billeder er lavet af Krudtuglensmor og jeg er gennem tosset med dem. Efter at have fået vejledningen til den hæklede Mumi på hendes blog har Mumi og alle hans venner fået en plads i mit hjerte, jeg ser Mumi alle steder.

Blaamejsen delte igår aftes nogle skønne link ud på sin blog. Jeg VIL eje dette fantastiske sengetøj - jeg tror man sover fantstisk i det. Det står nu øverst på min ønskeliste.

Hvad med dig? Er du også blevet smittet?

Kh Laura

søndag den 18. juli 2010

En Mumi mere.

Så er Buster og jeg hjemme efter en tur på Læsø. Det har været hårdt at være alene afsted med Buster og det er dejligt at være hjemme igen.
Med på turen til Læsø havde jeg en Mumi på hækle nålen og her er det færdige resultat.


Det er den anden Mumi jeg har hæklet og denne skal hjem til henne her og bruges til en gave til hendes datters navngivningsfest. Tjek iøvrigt lige de fine bordkort hun har lavet til navngivningsfesten ud. De er super fine.

Vi har netop taget hul på 3 ugers ferie for os alle tre her hjemme. De skal nydes.

Kh Laura

fredag den 9. juli 2010

Færdig hæklet Mumi

Så er jeg færdig med Mumi. Jeg har fået vejledningen hos Krudtuglens mor og håber virkelig at vinde hendes anderledes give away - jeg er vild med hendes sager og vil meget gerne være den glade indehaver af noget af det.
Jeg har til Mumi brugt ca 110 gr hvid bomuld og en sort brodergarn til øjnene. Han har ikke helt fået det udtryk jeg gik efter men er nu meget godt tilfreds.

Kan I lide ham?

Kh Laura

Skønt!

Jeg er GOD til at have ferie.



Kh Laura

torsdag den 8. juli 2010

Hæklet Mumi vol 2

Jeg skrev i et tidligere indlæg at der var en fejl i vejledningen til den hæklede Mumi du kan få fat i her. det viser sig ikke at være rigtigt. Jeg kunne simpelthen ikke få str til at pase sammen med den mængde garn jeg skulle have brugt så den halve Mumi måtte en tur på vægten. Vægten viste 56 gr - altså er det en fejl på garnets edikete.

Jeg er snart færdig og har knapt brugt 100 gr så anvisningen passer i vejledningen. Hvordan går det ude hos jer andre? Mon jeg er heldig og vinde den her

Kh laura

onsdag den 7. juli 2010

Hæklet Mumi på vej

Krudtuglens mor deler på sin blog ud af vejledningen til den fineste hæklede Mumi.... Til alle jer der sidder med vejledningen der ude. Jeg er "kun" halvvejs og har brugt 170 gr garn - i vejledningen står der man skal bruge 100 gr til hele Mumien - det passer altså ikke.

Kh Laura

Patchwork til raske drenge

For et års tid siden var jeg inde i en patchwork periode hvor jeg fik syet rigtig mange tæpper. Buster har beholdt disse to. Et legetæppe på 120 X 120 og et juniorsengetæppe.
Felterne måler 10 X 10 og er rammet ind af en ramme magen til bagstykket. Rammen måler 10 cm i breden og er lavet med 45 gr hjørner.
Patchwork behøver ikke være tøset.

Kh Laura

tirsdag den 6. juli 2010

En sixpence, flere sixpence

De er bare rigtig gode at sy, jeg kan slet ikke lade være. Idag har jeg fået syet 4 som netop er lagt på blog-shoppen.





Håber I kan lide dem, for der er flere på vej.
Kh Laura


Kan du lide rå fisk og hæklet legetøj?

Så kan du godt glæde dig til min næste Give Away. Om en uges tid offentliggøre jeg min næste Give Away - hvad mon præmien vil bestå af?

Kh Laura

fredag den 2. juli 2010

Hæklet congo-bajer


Lidt hæklerier er det dog blevet til på det seneste, men ikke så meget som jeg gerne ville.
Kh Laura

Dukkehus #1

En kommende bedstemor har bedt mig om at sætte et dukkehus i stand. Dukkehuset har hun selv fået som barn og det er kun blevet sat i stand en enkelt gang siden. Huset trænger til den helt store omgang så det vil nok tage det meste af sommeren.



Jeg glæder mig meget til at komme igang med at sætte det istand.

Er der andre der har haft gang i ligende projekter hører jeg meget gerne fra jer.

Kh Laura

Sommer-glade-børne-stole m.m





Hæklenålen har ligget lidt stille det sidste stykke tid, men jeg har tilgengæld fået malet og tapseret en masse. Her er nogle af de projekter som er helt færdige - der er mange flere på vej. Alle møblerne er genbrugsmøbler. De er malet, tapseret og lakeret.Blå stol med grafisk Karen - Marie - Klip.
Gul stol med blå/gul-blomst tapet.

Gul stol med græsprint fra Karen - Marie - Klip.
Gul amagerhylde med tapet.
Jeg sætter nogle af mine mange projekter til salg i løbet af de næste par dage.
Kh Laura

torsdag den 1. juli 2010

Hønsestrik

Hende her spurgte i et tidligere indlæg til denne gule vest i hønsestrik. Jeg er super glad for vesten så I får lige allesammen fortællingen her.

Vesten fik jeg i fødseldagsgave af min søde mormor. Hun er super dygtig til at strikke og hun overrasker mig ofte med fantastiske projekter. Vesten er strikket i bomuldsgarn og har en skøn 70'gul farve. Over brystet er den dekoreret med drengetegn og Busters navn, på maven krokodiller og de skønneste elefanter. På ryggen er der også blevet plads til to bukke og 4 små fisk. Jeg elsker hønsestrik og ville ønske jeg selv en dag kunne blive ligeså dygtig som Mormor.

Er der andre der har erfaring med hønsestrik?

Kh Laura

I ♥ genbrug

Jeg har netop startet min 8 ugers lange sommerferie. Det er fedt at være studerende!
Hvad starter en ferie bedre end en tur i genbrugen. Jeg fik for 70 kr to lækre pudebetræk i gule og orange nuancer (bytter gerne), 5 Ingelise blade med intakte mønster ark, en mussel dåse,

en broderet løber med skønne dyr fra skoven, en stor pose bamsevat og en fantstiske lille symaskine med intakt kasse. Symaskinen er et super godt fund, den er hel intakt og så virker den. I ♥ gammelt "lort".


Nu jeg er gået på ferie skal der for alvor blogges om alle de mange projekter jeg har igang. Hæklenålen ligger desværre lidt for stille i øjeblikket men jeg har tilgengæld lavet en masse med maling, tapet og lak!

Håber der er flere ude i blogland der har tid til at nyde det fantastiske sommervejr.

Kh Laura