tirsdag den 12. juli 2011

Så kan det godt blive jul




Årets kirsebærsovs er i hus

Kh Laura

11 kommentarer:

  1. Ser lækkert ud. Ville så gerne have et kirsebærtræ :)

    SvarSlet
  2. Det ser lækkert ud, og inden vi for set os om er det jo jul.

    SvarSlet
  3. Hvor fint - har du en god opskrift? Har en del kirsebær, men ingen ideer til anvendelse ;o)

    SvarSlet
  4. Ja da. det er super nemt.
    1 kg kirstebær
    500 g sukker
    1 vaniljestang
    atamon

    udsten kirsebærne (eller lad vær). flæk vaniliestangen og skab kornene ud. Kog en lage af vand, sukker og vanilia (med stang). hæld kirseærne på skoldede atamin skyllet glas og hæld lagen over. luk og lad trække i min2 mdr.

    det er nemt!

    SvarSlet
  5. Genialt!! Hvem der bare havde et kirsebærtræ...!

    SvarSlet
  6. Åhh, hvor lækkert. Hvem der bare havde et kirsebærtræ, og kunne servere hjemmelavet kirsebærsovs til ris á la manden juleaften...
    Vi har dog et kæmpe valnøddetræ, så dem nyder vi gerne i dec. måned :o)

    SvarSlet
  7. Jeg har tilladt mig at gemme opskriften, for dét vil jeg altså prøve at lave!!! Der er da noget hygsomt ved at lave noget, som skal stå og blive godt og lækkert til jul allerede nu:-) Har bestemt at jeg i år vil forsøge at lave min egen julesnaps og forære min far og svigerfar i julegave...er spændt på at se om det falder i god jord:-)
    Kh. Malene

    SvarSlet
  8. Hjemmelavet kirsebærsovs er bare det bedste og eneste som burde stå på julebordene !! Har man ikke et kirsebærtræ selv er der jo mange små boder ved vejen ;)

    SvarSlet
  9. Tak for opskriften:-) Jeg må straks i sving!

    SvarSlet
  10. Gufferier!

    (Se give away hos mig)

    SvarSlet