lørdag den 12. maj 2012

Frugtposer



Ja, jeg ved godt billederne vender på hovedet, men jeg kan ganske enkelt ikke få lov til at vende dem om! meget mærkeligt og super irriterende.

Nå, men de der ting der vender på hovedet på billedet er to frugt poser jeg har syet for Ellen Katrine.
Ellen Katrine har været så fantastisk sød at sende mig to fine skåle til min nye samling og som tak ryger disse to poser afsted til hende.



God lørdag

Kh Laura

8 kommentarer:

  1. Ej hvor er de fine - også på hovedet :-) Farver og illustrationer er rigtig gode sammen.

    SvarSlet
  2. De er super fine, fedt med tegningerne på :)

    SvarSlet
  3. Det er nogle fine frugtposer! Har du tegnet motiverne på?

    SvarSlet
    Svar
    1. Illustrationerne har jeg tegnet på akvarel papir, skannet og printet ud på stryge papir. Det er smadder smart man skal blot huske at spejlvende

      Slet
  4. Jeg tror jeg må bestille sådan to til bøf og bønne :-) hvad tager du for dem?

    SvarSlet
  5. Kære laura!
    De er bare superflotte- dem tror jeg pigerne bliver meget glade for- jeg glæder mig meget til at posten komemr de næste par dage .-)jeg fik slet ikke tid i weekenden til at kigge på dem- Berit fra Pils verden havde sagt at du havde lavet dem :-)men jeg var jo igang med at sy hos Marapytta- det er supersejt at du er klar til en rocker mere- men fedt at du kan huske hvordan man gør- jeg har skrevet en huskeliste til den quiltede jakke- bare så jeg har lidt at gå efter næste gang...

    SvarSlet
  6. nu har jeg lige kigget lidt mere på dem- og den der astronaut i lyserødt- det kunne ikke være bedre- jeg er helt rørt over hvor godt du har fanget pigerne ud fra mine hurtige stikord:-) Mange tak Laura!

    SvarSlet
  7. De poser er super fine - skønne tegninger du har lavet :-)

    SvarSlet