tirsdag den 16. oktober 2012

Hjælp

Er netop blevet færdig med et projekt. Det fortæller jeg meget mere om i løbet af weekenden.

Men jeg har brug for lidt hjælp.
Tæppet et hæklet i 100 % bomuld og i alle regnbuens farver. Jeg vil gerne vaske det så det står helt klart og lækkert - men tør jeg det? Hva hvis farvet e flyder sammen - ej hvor ville det være RØV ( undskyld mit sprog)

Skal man skylle i eddike eller hvordan? Håber der sidder en der ude der kan hjælpe

17 kommentarer:

 1. Synes jeg har set en reklame for en klud man kunne smide ind i vasken sammen med det man ville vaske og så tager kluden den overskydende farve.

  SvarSlet
 2. Jeg har ingen tips, men SÅ FINT! Litt sprøtt at jeg pinnet det mønsteret på pinterest tidligere i kveld. Håper du finner ut av hvordan å vaske det.

  SvarSlet
 3. Hvis du lægger det i blød i koldt vand og en gang eddike, så tør jeg næsten..... kun næsten garantere for at det holder på farverne. Det gør jeg bl.a. med stribede bluser, hvor det er mørk og lys blandet sammen. Jeg plejer at lade det stå natten over og så i maskinen næste dag.
  Håber det kan være dig en hjælp :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilket blandingsforhold bruger du??

   Slet
 4. Hvor er det sejt gået, at du er færdig med det tæppe!! Det er SÅ fedt - og jeg vil også lave et :-)

  Tror også at eddikevand er vejen frem til at fiksere farverne.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. kjøp color chater, kanskje feil stavet, men pytt pytt, en rød pakke med papir kluter i. du putter den sammen med vasken og vasker på uii eller håndvask program. den sammler opp all over skudds farge. i norge fås den kjøpt i mat butikken mega og obs. har ikke hatt et over farget plagg siden jeg fant dette prodruktet i italia for 10 år siden og det kom til norge for et år diden. lykke til

  SvarSlet
 6. Wauw et flot tæppe du har lavet. Jeg har desværre ingen gode ideer til hvordan tæppet kan vaskes. Måake du kunne hækle nogle små stykker hvor farverne indgår og så prøve dig frem.

  SvarSlet
 7. Når jeg har noget hvor farverne ikke må blandes så ligger jeg et par engang vaskeklude i trumlen sammen med det der skal vaskes.... Det er langt billigere end de smarte klude som kan det samme... Og desuden tager det samtidig og fanger hundehår og menneskehår så det ikke sidder i tøjet hvis man altså har hund eller har været et sted med hund og ikke bryder sig om hår... I stedet for skyllemiddel så en kop klar eddike i skylle vandet....
  Jeg ville ikke turde ligge det i blød natten over, men bare en fin og kort vask på 30 grader så det ikke bliver slynget for kraftigt

  SvarSlet
 8. Nej hvor er det et flot tæppe. Har desværre bare ingen anelse om, hvordan du skal vaske det...
  men jeg ville ønske jeg kunne hækle... og så lave sådan et til den lille bebs i min mave...

  Hilsen Joyce

  SvarSlet
 9. Hej Laura...
  Er du ikke kvinde for et mønster på tæppet? Som ikk er skrevet i diagram? Det ser super fint ud... :-) kæmpe flot arbejde... :-)

  SvarSlet
 10. Eddike istedet for skyllemiddel plejer at virke for mig. En dl cirka og så et hurtigt program - alternativt uldprogrammet.
  Flot arbejde:)

  SvarSlet
 11. Hejsa
  har selv lige hæklet et tæppe i forskelligefarver

  jeg smed sådan nogle farve suger med i vasken (: ( Dr. Beckmann colour & dirt collector)
  og den ser stadig ud som da jeg hæklede den .

  SvarSlet
 12. Sikke et flot tæppe :) håber vi ser lidt flere billeder af det. Jeg hækler selv tæpper og vasker på et kort/uld program med eddike som skyl. Tør selvfølgelig ikke garantere noget. Men jeg ville IKKE lægge i blød.

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 14. Hvor er det bare et flot tæppe!! Hvordan endte du med at vaske det? Og er det stadig lige så flot?

  SvarSlet
 15. What a wonderful blanket.

  Lisa

  SvarSlet
 16. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet