mandag den 1. juli 2013

Bertas (dåbs)fest #1

Vores smukke lille Berta er nu 4 mdr gammel og skulle døbes den 23. juni. Det har været noget af et arbejde at få stablet den dåb på benene.
Jeg har selv arbejdet ved V.Egesborg kirke og det var vores store ønske at få hende døbt i den kirke ligesom hendes storebror, men da der er en præst til 4 kirker i det sogn var det ikke muligt at finde en dato hvor både præst og familien kunne. Altså kunne det ikke blive i V.Egesborg kirke.
Vi bor med en smuk udsigt over marker og Køng Kirke så jeg forsøgte at lave en aftale med præsten der, efter nogle emails frem og tilbage lykkedes det os at finde en løsning og jeg var evig glad.Jeg sendte de førstee indbydelser afsted, MEN da præsten så skulle registrere Bertas med cpr-nr går det op for præsten i Køng Kirke at der er noget helt galt, ham er nemlig præst ved Køng Kirke på Fyn og ikke den smukke gule kirke som vi er naboer til! På daværende tidspunkt synes jeg SLET ikke det var sjovt men har efterfølgende grint rigtig meget af min bommert :)
Maden var bestil, de første mennesker indbudt men vi havde ingen steder at få Berta døbt. Jeg kontaktede straks den "rigtige" præst og vi kunne få en dåb samme dag men kl 9.00. Det er bare alt for tidligt når gæsterne kommer langvejsfra og maden skulle bestå af helstegt vilsvin.
Præsten foreslog at vi kørte til Svinø Kirke som ligger 10 min kørsel fra vores hjem og det takkede vi ja tak til.
Jeg var ikke fuldt tilfreds med kirken men vi sendte de sidste indbydelser afsted og forberedte det sidste til festen til ære for Berta.
Indbydelserne så sådan ud. De er HER fra

Jeg er et rigtigt detalje mennesker og dåben med regnbuetema var nøje planlagt og vi var klar til dagen.
Men en uge før dåben bliver Betas gudmor alvorligt syg og indlagt, men hun og hospitalets læger var opsatte på at hun skulle afsted ugen efter. Vi stank en finger i jorden og holdte os til planen om dåben i Svinø Kirke den 23.juni.
D. 22. juni blev jeg ringet op af Gudmoderen som fortalte at hendes situation var forværret og at hun ikke kunne tage afsted fra sygehuset som planlagt.

Det korte af det lange er at Berta ikke er blevet døbt endnu, vi venter til hendes Gudmor er helt på toppen og klar til at bære hende op af kirkegulvet.
Alt til festen var forberedt og maden klar så vi valgte at holde festen på trods af den manglende dåb - men hvem siger også at man skal døbes først og ikke omvendt :)

Hvem ved måske bliver hun døbt i V.Egesborg Kirke :)

Kh Laura
 

6 kommentarer:

 1. Sikke en historie. Jeg håber gudmoderen snart er på højkant igen.
  Det er en rigtig sød invitation :)

  SvarSlet
 2. Det er altså den vildeste dåbshistorie jeg nogensinde har hørt.... Men mon ikke der er en mening med det hele. På denne måde bliver Berta sikkert døbt i den kirke du allerhelst vil ha hende døbt i, Christina bliver rask og I holder sikkert endnu en fantastisk fest! Desuden har du nu en sjov historie at fortælle Berta når hun bliver større. Jeg synes det er så sødt at I venter på gudmor Christina!!

  SvarSlet
 3. Sikke nogle super fine kort. Hvor har du papiret fra? :)

  SvarSlet
 4. Nonton Film FULL SUBTITLE INDONESIA, Download Film Sub Indonesia, Film INDOXXI, Dan Drama Korea Terupdate Nya Klik disini ↓↓↓↓↓↓

  Studiofilm21
  Indoxx1
  Layarkaca21

  Nonton Film Drama KoreaSubtitle Indonesia Dan Download Film Drama Korea Subtitle Indonesia Nya Klik disini ↓↓↓↓↓↓


  Drakor Terlengkap


  Jangan Lupa Klik Link Di Atas Ya Kak ^^

  SvarSlet