onsdag den 27. juli 2011

Det var ikke det jeg mente med gult!


Jeg har fået dette store fantastiske skab forærene og havde en forestilling om at male det i en varm gul farve og tapsere det indvendigt. Malingen blev købt og ferm livings grafiske tapet, som i kan ane på den ene hylde, blev bestilt. Men ak, det var ikke det jeg mente med gult!
Farve-manden må have misforstået mig. Det måtte absolut IKKE være pastel gult, og hvad blev det! ØV!
 Jeg kan slet ikke forlig mig med farven og overvejer heftigt at skille mig af med skabet igen! Øv, hvor har jeg brugt meget tid (og penge) men det er ikke nok til at jeg kan lære at elske det. Jeg har opgivet kampen.
Ja, jeg kan bare male det om igen. Men det er som om det aldrig helt bliver det samme fantastiske skab igen, det lyder måske fjollet men sådan er det nu en gang. ØV!
Står du og mangler et stor pastel gult skab? Så sig endelig til.
Madpakken her er på vej, med posten, til en lille lyshåret pige. Jeg håber madpakken kan invitere til meget god leg. Om ikke andet har æggeblommen da den helt rigtige gule farve.

Kh Laura

17 kommentarer:

  1. Men det er jo en megalækker gul farve! Jeg kan fortælle at den kulør er brug i Arne Jacobsens oprindelige køkkener i Bellavista, hvis det hjælper. Hvis ikke så kender jeg godt det der med at noget bliver helt forkert, hvis det ikke er lige præcis som man har forestillet sig. Hvis jeg havde plads, måtte skabet hellere end gerne bo i forstaden.

    SvarSlet
  2. hvad skal du have for skabet? Mvh maria

    SvarSlet
  3. øj hvor ville jeg elske det skab!!! Mon jeg kan finde plads til det? Hvad skal det koste? Mangler sådan et pralskab til ungernes dejlige ting!

    SvarSlet
  4. Jeg har som sagt ikke selv givet noget for det. Så 500 kr inkl resten af den gule maling - det er jo ikke malet helt perfekt og der ernok også en løber eller to. Send en mail til lindersverdenn@hotmail.com hvis det har interesse

    SvarSlet
  5. Som det ser ud nok har det en flot farve - men kender godt følelsen når det ikke føles rigtigt.
    Trist du ikke har mod på at male det op igen - utroligt flot skab. Fat mod

    SvarSlet
  6. Det er da et helt igennem smukt og fantastisk skab... Sys bestemt du lige skal overveje igen om ikke det skal males en ekstra gang.

    SvarSlet
  7. det er da en skøn farve!!!
    Forleden dag kom jeg i tanke om det lækre lysegule køkken min kæreste og jeg havde i vores første lejlighed.
    Ligefør da jeg cyklede hjem fra biffen gennem solen, så jeg en kvinde med en solgul kjole og blev mindet om min egne solgule kjole som jeg desværre ikke passer mere.
    Jeg ELSKER gul, og faktisk i alle nuancer.
    Hvae er skabet solgt???

    SvarSlet
  8. Hvis jeg havde pladsen, ville jeg gerne eje det. Jeg synes det er en skøn farve.

    SvarSlet
  9. Hvorfor bor jeg ikke i Danmark???? Det er jo lige sådan et skab jeg går og drømmer om!

    SvarSlet
  10. ej altså, min mand har lige set skabet og han synes det er grimt?? Hvad gør man ved sådan en mand? Det er jo dybt frustrerende... Jeg er VILD med det... prøver ihærdigt på at omvende ham. Skriver du herinde hvis det bliver solgt for næsen af mig?? Snøft fra Anette

    SvarSlet
  11. SKABET HAR FÅET ET NYT HJEM!!!!

    SvarSlet
  12. ØV. Jeg var for langsom. Ville ellers gerne have eget det skab.

    SvarSlet
  13. Godt for skabet, men det var nu skønt! Kender det godt med forventningerne som ikke bliver indfriet. Så er der kun en vej ud af "det forkerte".
    God aften
    Miss AD

    SvarSlet
  14. Jeg er vild med farven og skabet. Og ville med glæde have været den glade aftager.
    kan du afsløre farvekoden?

    SvarSlet
  15. Hej Laura

    Tak for din søde kommentar og tanker - ja det må bestemt være et tegn :-) Jeg har også sendt dig nogle tanker her i ferien for er ved at hækle din smølf dvs. er færdig med fødderne men vi har også ferie en uge endnu :-)

    Knus

    SvarSlet
  16. Øj sådan et skab er lige hvad jeg leder efter i øjeblikket. Til at fylde op med farver, lim og papir.. og garn og strikepinde og. og...

    SvarSlet
  17. Faldt lige over dine fine madder her, er selv i gang med den helt store madpakke...hvordan har du hæklet de her halve rugbrød? Og er det med en tykkere garn??
    Ditte

    SvarSlet