onsdag den 3. oktober 2012

Redebyggeri

Først et STORT tak for alle de søde og fantastiske tilbagemeldinger på min graviditet.
Maven er kæmpe stor allerede - hold nu k.... det går stærkt her anden gang - men baby kommer altså først til februar. Mens vi venter bygger jeg rede.

Jeg vil gerne have fingrene i en Leander vugge til ophæng. Har du erfaring med sådan en? Og kender du evt en der har en brug billigt til salg ?

9 kommentarer:

  1. Kender ikke nogen der lige har en til salg - men vi havde lånt en da bissen var lille og den var super - både til at have i stuen og i soveværelset. Den mindste bevægelse fra baby og den vippede.
    Tror næste gang jeg vil forsøge mig med en slyngevugge til at have i stuen.

    SvarSlet
  2. Tillykke.

    Jeg har tre børn og fik først en leander vugge til min yngste for der var der jo pludselig arvede dimser i overflod og så var der overskud til at ønske sig sådan en.

    Jeg kan sige lige ud: JEG ELSKEDE DEN og ville ønske jeg havde haft den til mine to store også. Faktisk er der en del dimser jeg gerne have byttet ud for sådan en.

    Detsværre kan den jo ikke bruges så længe fordi den er lidt lille men i den tid man har den der er den guld værd og erstatter mange svingeturer i voksiposen, gåture i øsende regnvejr og almindelig traven træt op og ned af gulvet. Faktisk kunne jeg sidde ved siden af vuggen og skrive mens jeg de andre gange havde travet træt omkring.

    Min er detsværre gået videre til nogen andre men jeg er sikker på at du let kan finde en brugt, de bliver jo ikke rigtigt slidt fordi de bruges så kort.

    SvarSlet
  3. Åh jeg synes vuggen er helt vildt skøn! Jeg har brugt den til begge mine børn. Jeg har den faktisk liggende på loftet. Hvis du er interesseret og gider at hente den i Kalundborg, så vil jeg gerne sælge den til dig. Den skal selvfølgelig vaskes lidt, men den er i fin stand. (jeg tænker umiddelbart 600 kr) den er uden stativ!

    SvarSlet
  4. du kan kontakte mig på mail
    mettek.lauritzen@gmail.com

    SvarSlet
  5. Åh, du skal da have en lækker slyngevugge! ;)

    SvarSlet
  6. Vi lånte en hængevugge i flet og den var helt fantastisk.

    SvarSlet
  7. Har lige købt en brugt over gul og gratis, gav 750kr med stativ i dag og kan slet ikke vente med at baby kommer til at skal lægge i den :-) Har også lånt en slyngevugge - tror det bliver en super god kombi med de to - har kun hørt godt om det!
    mvh Anne

    SvarSlet
  8. Hej :)
    Jeg har en Leander vugge til salg. Den er med madras, himmel stativ og krog til hvis den bare skal hænge frit...
    Du kan få den for 1500,-
    Den er så godt som ny, da jeg ikke har fået brugt den, desværre.
    Kontakt mig på: kristinedyhr@gmail.com eller 50920703
    (Se meget gerne min helt nye blog, http://kristinedyhr.com/)
    Mvh Kristine

    SvarSlet