søndag den 22. maj 2011

Isvaffel

En med tre kugler. Vanilie, jordbær og chokolade - pas på vaffelen er skrøpelige.

Jeg kan ikke helt finde ud om kuglerne skal monteres til vaflen. Jeg dyrker jo lidt at tingene ser ud og 'fungerer' som de ægte varer - men den hæklede vaffel er meget skrøpelig og kuglerne falder nemt ud. Tror lige jeg lader drengen på Bogø, som elsker medister og broccoli, test lege den inden jeg tager en beslutning.

Tror jeg skal i fryseren og se om vi har noget is.

Kh Laura

13 kommentarer:

 1. Du er så vild! Udgiver du en bog med dine fantastiske opskrifter en gang??

  SvarSlet
 2. Den er bare skøn, Laura. Jeg tror jeg ville montere kuglerne til vaflen, men kan sagtens følge dig i det du skriver. Det er også bare synd, hvis de har svært ved at blive i vaflen under leg...

  SvarSlet
 3. Du er en sand kunstner med en hæklenål - det er fantastisk det du laver.
  KH hanne

  SvarSlet
 4. Ej hvor fint...og ja jeg kan også godt følge din tanke... Hvad hvis du nu prøver at "stive" vaflen af, ligesom man gør med snefnug, skåle osv...enten på den lidt "milde" måde med noget sukkervand (som er ganske efffektiv) eller vildere ligesom man gør med hæklede skåle hvor man bruger en lim-blanding (men kan godt være det ikke er så smart når det nu er til børn, afhængig af hvor gamle de selvfølgelig er :) )
  Det er da et forsøg værd :)

  SvarSlet
 5. Hej Laura
  Kunne du ikke lave en vaffel fyldt med vat. På den kunne du sy små trykknapper og sy trykknapper på kuglerne, så de kan knappes på. Vaflen bliver bedre at holde ved. når den er fyldt ud.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Arhmen hvor er den dog skøn!
  Min tanke er også at afstive vaflen. Måske kunne den hækles to-lags omkring noget pap?

  SvarSlet
 7. Endnu en omgang fantastisk hækleri fra din hånd, det er altså vildt hvad du finder på, og hvad du får produceret. Jeg er dybt imponeret :o)

  SvarSlet
 8. Super fin!! Måske kunne du hækle med dobbelttråd og med en mindre hæklenål, så den ville blive fast i det. Ellers er løsningen med vatfyld heller ikke dum. Måske skulle der velcro på kuglerne (det lyder skummelt ;o) så de kan stables.

  SvarSlet
 9. NammeNAM... får lyst til is.... :o)

  SvarSlet
 10. Ej hvor er den bare fed :) Jeg ville også forslå velcro på is kuglerne, og så enten fylde vaflen eller stive den af. Men shitakisvampe hvor er du bare dygtig, hver gang jeg er inde på din blog, dvs hver dag, tænker jeg at jeg bare MÅ lære at hækle!! En dag lykkes det måske ;)
  Men i hvertfald tak for al inspirationen!

  SvarSlet
 11. Skøn skøn is :) Hvad med velcro ? Det kan købes i "pletter" :)

  SvarSlet
 12. Laura, du er fantastisk med en hæklenål.
  Jeg ved jo stadig ikke meget om at hækle,
  men hvad nu, hvis man ikke kan li' jordbær?
  Jeg syntes ikke at du skulle sy dem fast, men
  måske hækle vaflen i noget "natur garn"

  SvarSlet
 13. Ser super godt ud :)


  Hilsen

  Palle
  http://restaurantikøbenhavn.dk/

  SvarSlet